torstai 28. heinäkuuta 2011

Simon kanssa treenaamassa

Simon kanssa käytiin kentällä treenaamassa muun lappalaisporukan kanssa. Nyt keskityttiin Simon kanssa meidän uuden koiratanssiohjelman liikkeisiin. Hieman oli poju nyt vaisummalla päällä eikä oikein meinannut keskittyä välillä vaan muut jutut kiinnosti enemmän. Simon pyörähdyksiä itsensä ympäri harjoiteltiin molemmin päin. Hieman meinasi olla vaikeuksia oikealla seuraamisen yhteydessä, kun koko ajan Simo olisi tarvinnut käsimerkin, jotta suostui pyörähtämään. :( Välillä se on kuitenkin mennyt jo tosi hyvin ilman käsiapua, joten lisää tarvitaan harjoitusta siihen.

Peruutustemppuihin olin tosi tyytyväinen. Harjoiteltiin sekä niin että Simo peruutti minusta pois päin sekä niin että Simo peruutti minuun päin. Olin ottanut myös meidän puukepin mukaan, joten sen kanssa harjoiteltiin keppi-temppua, missä Simo hyppää keppiä vasten seisomaan. Nyt yritettiin treenata kestoa, että Simo pysyisi keppiä vasten kauemmin eikä heti laskeutuisi alas. Hieman meinasi olla keskittymisvaikeuksia myös tässä tempussa. Nyt tehtiinkin sitten n. puolen tunnin treenit, kun Simolle tuntui siinä vaiheessa jo riittävän.

Loppuun poseerattiin vielä kameralle, kun eräs treenikaveri oli ottanut kunnon järkkärikameran mukaan. Kivaa on saada Simosta taas uusia temppukuvia, kun niitä on itse vähän vaikea ottaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.