torstai 8. joulukuuta 2011

Tanssitreeneissä Simon kanssa

Keskiviikkona pääsi Simppa taas mukaani ohjattuihin koiratanssitreeneihin Espooseen, koska juoksu-Sania ei vieläkään voinut ottaa mukaan. Simo oli taas tosi innokkaalla päällä ja nyt harjoiteltiin myös jotain ihan uusiakin juttuja. Aloitettiin uuden pujottelutempun harjoittelu, missä Simo pujotteli minun käsien alta samalla kun konttasin eteenpäin. Temppu tuntui melko haasteelliselta, koska Simo yritti koko ajan vain hamuta minun käsiä. Pienen alkusähellyksen jälkeen poju alkoi kuitenkin jo hieman hoksaamaan mitä siltä pyysin.

Ryömimisestä kokeiltiin uutta versiota, missä itse konttasin ja Simo ryömi minun allani. Se meni todella upeasti heti ekalla yrityksellä, vaikka tuollaista versiota ei aiemmin olla treenattukaan. Hyvä Simo! Temppu myös näyttää tosi kivalta, joten toivotaan, että saan sen sisällytetyksi meidän tuleviin ohjelmiin. :) Sitten harjoiteltiin tuolin kiertämistä ja siihen yhdistettiin myös uusi temppu, jossa takaisin tultuaan Simo hyppäsi suoraan minun jalkojen muodostamasta aukosta läpi. Tästä temppuyhdistelmästä Simo oli ihan super-innoissaan ja saatiin monta hienoa suoritusta. :)

Simon ylös-temppua (ns "kurre"-temppu) treenattiin ja yritin saada häivytetyksi käsimerkin siitä pois. Muutaman toiston jälkeen poju hienosti tarjosi temppua ilman käsiapua ja parin onnistumisen jälkeen teki monta hienoa suoritusta pelkästä suullisesta käskystä. Simon ympäripyörähdystä kokeiltiin myös hieman kauempana. Ensin Simo aina peruutti minusta poispäin ja kauempana pyörähti ympäri. Sekin sujui upeasti. :o) Ensi viikolla meillä onkin Marjaanan tanssitunnilla koiratanssiryhmän pikkujoulut, joten sinne täytyy kehitellä jokin pieni ohjelmanumero. Todennäköisesti menemme silloinkin Simon kanssa, koska Sani ei varmaan vielä pysty osallistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.