lauantai 8. joulukuuta 2012

Messarin koiratanssikisat

Vihdoin koitti taas päivä päästä kisaamaan messarin isolle areenalle. Koko aamun olin aivan jännittynyt eikä aamupalaakaan saanut oikein syötyä. Kisapaikalla oltiin Simon kanssa ajoissa, jo n. 08.20 eli hyvin oli aikaa valmistautua kisaa varten, joka alkoi 10.00. Ensin kävin tekemässä kehässä pienen kuivaharjoittelun ilman koiraa ja suunnittelin meidän htm ohjelman kehänkäyttöä mp3 soittimen kera. Ihan hyvä, että kävin, koska alkukuvitelmat kehän koosta ei kyllä koskaan pidä paikkaansa. Sitten käytiin vielä Simon kanssa tutustumassa kehään ja ympäristöön kaikessa rauhassa.

Lopulta koittikin jo kisan alku ja Simon kanssa päästiin ensimmäisenä areenalle, koska htm lajissa ei ollut yhtään alokasluokan koiraa. Tämä oli tosiaan meidän eka avoimenluokan kisa htm:ssa ja ihan kiva mieli jäi päivän ohjelmasta. Vain pari viikkoa oltiin ehditty harjoitella tätä uutta ohjelmaa, joten eihän kaikki vielä ihan putkeen mennyt ja positiot oli välilä hieman hajallaan. Simo myös välillä hieman jäi ihmettelemään sekä kävi hitaalla mikä ei mitenkään ihme vaikean kisapaikan vuoksi. Kokonaisuudessaan olen kuitenkin ihan tyytyväinen meidän htm ohjelmaan ja nyt on sitten siinäkin lajissa avoinluokka korkattu. :) Tuloksena saatiin 150,33p mikä oikeutti meidät luokan toiseen sijaan.
*Simon htm ohjelma Helsingissä 08.12.2012

Tuomarikommentit ja pisteet:
Laura Jalli (vastaava): Hyvä kehänkäyttö. Hieman väljiä positioita joissakin kohdin. Pääosin hyvä kontakti, mutta välillä hieman pälyilyä. Hyvä määrä positioita, suuntia toivoisin lisää. Tekn. 75 / Tait. 75, Yht. 150p
Marita Packalen: Tekn. 76 / Tait. 78, Yht. 154p
Hannele Parviainen: Positiot eivät pitäneet läpi liikkeen. Tekn. 74 / Tait. 73, Yht. 147p
Yht. 150,33p --> Sij. Avo 2/2

Äkkiä oli htm laji ohi, kun vain neljä koirakkoa oli kisaamassa. Sitten siirryttiin freestyleen ja sain ensin ihastella muiden ohjelmia, kun odoteltiin meidän avoimenluokan vuoroa. Meidän ohjelma sujui ihan iloisesti ja yhtään ei haukkumista tai haistelua ollut. :) Hieman poju keksi parissa kohtaa omia koreografioita, mutta muuten työskenteli kivasti. Hyvä mieli jäi myös tästä ohjelmasta. Aivan ei meidän pisteet (160p) riittäneet KUMAan koska taiteelliset pisteet olivat liian alhaiset. Teknisistä pisteistä saatiin puolestaan tosi hyvät pisteet. :) Meidän sijoitus avoimessa luokassa oli hienosti 3., joten myös tästä lajista saatiin upea ruusuke matkaan.
*Simon freestyle ohjelma Helsingissä 08.12.2012

Tuomareiden kommentit ja pisteet:
Laura Jalli (vastaava): Harmoninen ohjelma. Aivan kaikkea koira ei tehnyt, mutta ohjelma eteni sujuvasti. Hyvä kehänkäyttö. Sopusuhtainen pari. Tekn. 82 / Tait. 78, Yht. 160p
Marita Packalen: Tekn. 84 / Tait. 80, Yht. 164p
Hannele Parviainen: Tekn. 81 / Tait. 75, Yht. 156p
Yht. 160p --> Sij. Avo 3/5

Onnellinen parivaljakko kisan jälkeen. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.