tiistai 14. toukokuuta 2013

Rally-tokon ratatreenit

Tänään käytiin Sanin kanssa rally-tokon ratatreeneissä. Treenaavia koirakoita oli 6 paikalla, joten jokainen ehti hyvin kiertää 14 kyltin radan kahteen kertaan. Ekalla kierroksella palkkasin Sania useasti ja neiti alkoi monta kertaa haistelemaan heti palkkauksen jälkeen. Myös kyltit kiinnostivat Sania ja niitä piti nuuhkia pari kertaa. Jotkin kyltit tehtiin liian läheltä ja kerran Sani myös hieman törmäsi yhteen kylttiin peruuttaessaan sivulla vasemmalle käännyttäessä. :( Loppua kohti seuraaminen onneksi parani.

Toinen kierros sujui Sanin kanssa paljon paremmin, kun jätin välipalkat kokonaan pois. Sani keskittyi hienosti koko radan ajan ja nyt ei törmätty kyltteihin, kun ohjaaja jätti enemmän väliä. Pidin radalla myös hieman reippaampaa seuraamistahtia, joten Sanin mielenkiinto säilyi paremmin. Puolen välin paikkeilla Sani kerran haukahti, kun meinasi alkaa vaatia palkkaa, mutta tsemppasi kuitenkin lopun hienosti. Lopussa palkkasin Sanin oikein herkkupurkilla, jee! :o) Ensi viikolla meiltä jää valitettavasti treenit väliin, kun olen työreissulla alkuviikon.

Tänään ilmoitin Sanin myös agilityn alkeiskurssille. Se alkaa jo ensi viikolla, mutta me päästään osallistumaan vasta parin viikon päästä ekan kerran. Yhteensä siihen kuuluu 8 treenikertaa ja sen jälkeen on mahdollista jatkaa ohjatuissa treeneissä. :) Kiva kun päästään ihan kunnolla treenaamaan kaikkia uusia lajeja. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.