torstai 27. maaliskuuta 2014

Rally-tokoa ja koiratanssia

Ke-iltana käytiin Simon kanssa rally-tokon ratatreeneissä. Meillä oli alokasluokan rata ja lisäksi oli laitettu houkutuksia radan varteen. Ensin tehtiin rata ihan normaalisti vasemmalla seuraten ja Simo oli vapaana. Hieman pojua kiinnostivat kyltit joita piti käydä haistelemassa. Muuten ihan ok rata. :)
Toinen kerta tehtiinkin sitten oikealla seuraten. Nyt seuraamiset sujui paremmin. Paria kylttitelinettä Simo hieman kolhaisi, kun oltiin vähän liian lähellä. Vaikea välillä arvioida niitä välimatkoja, kun oikealla seuratessa Simo tuntuu tarvitsevan enemmän tilaa käännöksissä kun välillä eksyy kauemmas. Muuten iloinen rata ja liikkeet ihan onnistui. :)

To-iltana (tänään) käytiin vielä Sanin kanssa treemassa sekä rally-tokoa että meidän uutta htm ohjelmaa. Aluksi tehtiin htm ohjelma kertaalleen läpi, musan soitin puhelimesta. Todella hienosti sujui ja ääntelyä ei ollut. :) Sitten tehtiin välissä yksi alokasluokan rally-tokorata. Siinä palkkasin Sania useasti radalla, jolloin ääntelyä ei onneksi tullut. Hieman itse sekoilin yhdessä kohtaa radalla, kun meinasin suunnata väärälle kyltille. Lisäksi Sani eksyi parin palkkaamisen jälkeen hieman haistelemaan kylttejä. Muuten hienoa työskentelyä ja varsinkin hitaasti seuraamisessa Sani pysyi tosi hienosti sivulla kontaktissa. :) Loppuun tehtiin vielä toinen htm ohjelman harjoitus. Nyt sain onneksi kaverin kuvaamaan meidän suorituksen, joten pääsi itsekin näkemään vähän miltä näytti. Musan soitin puhelimesta, joten videolle piti laittaa musiikki päälle, jotta se kuului. Hieman itse kämmäsin yhden position vaihdoksen ja myöhemmin Sani toisen. Seuruut muuten ihan ok, mutta itse unohdin taas monta käsielettä tehdä kokonaan. Sanille kyllä tuntuu sopivan tämä vauhdikas ohjelma hyvin. :)
*Sanin htm ohjelman harjoitus 27.03.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.